Världens bästa födelsedagspresent

Nu är jag och mitt hjärta på väg hem till Norrköping, sitter och sjunger högt i bilen. Vi har haft underbara dagar i Sälen. Strålande sol till i morse när det var dags att åka hem. Då blåste och snöade det. Då kändes det lite bättre att lämna stugan. I går kväll var vi ute och åt alla tillsammans. Kvällen avslutades med Alfapet i soffan. Avslutar med lite sköna bilder och en liten film från vår lilla semester.


Klarblå himmel hela veckan.



Ringer hem till mamma. Djurgårdsmössan är på.



Bästaste killen :)



Bildbevis.

Jag har redan nu fått världens bästa födelsedagspresent av Magnus trots att det är ett par dagar kvar till min 25:e födelsedag. På lördag åker jag, Magnus och Kotten upp till Stockholm, Hovet, för att se Djurgåden mot Brynäs. Jag kan inte vara lyckligare!! Alla fans får dessutom röda tröjor inför matchen så det kommer vara grymt. Sitter bredvid klacken, förstå vilket drag det kommer att vara. Längtar. 

p.s måste faktiskt erkänna att vi släpade med brädan helt i onödan. Jag har inte ens stått på den. Nu är det officiellt - jag är en fegis. Men kung på skidorna :)


Bilderna får tala för sig själva...


Afterski på måndagen



Mange hoppar över trädtopparna





Fortfarande klarblå himmel



Dem stora grabbarna åkte skoter på fjället






Den sista varma chokladen i toppstugan för den här
gången...


Förutom dessa bilder har vi spelat Alfapet och jag har mött min överman i Micke. Ny match i kväll. Men innan dess ska vi ut och käka tillsammans ikväll. I morgon bär det hem till Norrköping igen. Helt underbara dagar då jag verkligen har kopplat bort allt annat och bara mått bra!


Soliga Sälen - Lindvallen 15/3 2010

Det blev en heldag i backen i dag. Förmiddagen spenderades solandes i sittliften och sen svarta backen ner. Lunchen spenderades med korvgrillning i dalen, åter igen solandes mot en husvägg. Efter det åkte vi upp till toppstugan för lite värmande dryck för att tina upp fingrar och tår. Vidare blev det afterski i dalen med liveband och läskande dryck. Snart ska det bastas och sen blir det italienskt i form av köttfärssås, spagetti och parmesanost.











Första åket och första vurpan

Nu sitter vi i soffan och tittar på Ronja Rövardotter. Jag, Magnus och Mattias har varit ute och åkt kvällsåkning. Min skidvecka började med en vurpa innan jag överhuvudtaget fått på mig skidorna. När vi väl kom fram till liften och jag skulle sätta på mig skidorna märker jag att det är något som inte stämmer, jag har tagit Mickes skidor som är 20 cm längre än mina. Tack och lov har jag en snäll pojkvän som har en snäll pappa som mötte upp med rätt skidor så vi kunde ta oss upp till backen "Ulla". Det gick bra, Magnus gjorde liknelsen att det är ju som att cykla... Kul kille!
Nu ska vi snart äta korvstroganoff och ris.


Jag och mitt hjärta på kvällsåkningen


Bara 11 mil kvar...

Sitter just nu vid ett järnvägsspår och väntar på att ett tåg ska passera så vi får fortsätta vår resa norrut.
Vi har stannat i Ludvika på McDonalds där vi träffade familjen Solhamre. Kasper 4 år och Isak 2 år var överlyckliga över sina Happy Meal. Världens mysigaste barn som jag har fått chans att lära känna. Det här kommer bli en bra vecka. Nu har inlandsbanan passerat och vi poppar Florence ur högtalarna och åker vidare.

Jag sov de sista fem milen till Ludvika. Magnus letade febrilt efter kameran för att föreviga ögonblicket då jag faktiskt är tyst men misslyckades varför denna bild istället får visa det vackra vädret som följer med oss...




I väntan på tentan

Jag och Jessi är nu klara med vår utbildning i fastighetsförvaltning. Nu är det bara att plugga inför tentan som ska göras inom ett par veckor. Håll tummarna. Något av det vi måste lära oss är det som står på följande rader.
NPV = -15000=A x tabell 3 = -15000 = A x 3.993 = A -15000/3,993=3756 kr
Ovanstående är ett räkneexempel på hur mycket hyresintäkten måste höjas per år för att räkna hem en investering för att göra inglasade balkonger.
Det här är lite av det vi sysslat med under de här månaderna. Grymt kul tro det eller ej, det är svårt men det blir lättare när vi fått tillämpa det på våra egna fastigheter.


Mot Sälen...

Vi ligger bra till i planeringen. Bilen är packad, tankad, rutorna är tvättade och däcken är pumpade. Allt för att lilla mamma där hemma ska kunna känna sig lugn. Familjen Lindholm är i bilen framför oss och familjen Solhamre är redan på vägarna. Magnus kör och jag är sugen på matsäck.



Magnus pilotbrillor och min nya jacka




RSS 2.0