Galet.

Nattens spelning med Jay-Z var så grymt bra!! 1 timma och 45 minuter i totalt lyckorus, dansandes endast 30 meter från scenen. 42.000 personer har närvarat på årets festival vilket är nytt publikrekord. På jay-Z samsades vi med drygt 30.000 andra personer. Svetten bara rann. Kunde inte har blivit en bättre avslutning på Peace & Love.

   
Hoffmaestro på torsdagen               Johnossi är så grymt bra

 
Brother Ali och Dj Snuggles            Satt i gräset och lyssna på The Ark

 
The Hives                                      Publikhavet på Jay-Z



 
Total lycka                                    Kärlek



Totalt har vi kanske sett 10 band. Topp 3: Jay-Z, Hoffmaestro, Johnossi. Nu är det bara hem och boka biljetter till Flygeln hemma i Norrköping i oktober då Johnossi kommer och spelar.
Nu ska det ätas och sen börja städa för att åka hem.


Sol och "bad" i Dalälven

Nöjd med gårdagens spelningar. Helnöjd med Hoffmaestro. Tokröj på min första "riktiga" konsert. Sen bockade vi även av Ane Brun, Helt Off, och en kvällspelning med Robyn. Grymt. Idag har vi spenderat hela dagen vid Dalälven. Solandes. Vårt största problem i dag var att ölen var FÖR kall. I-landsproblem. Nu är det dags för att gå in på området och äta. Kvällens musik står Lily Allen, Brother Ali, Fibes oh Fibes! och The Ark för.


Gårdagens parkhäng.


Enda chansen att få se scenen :)


Thaimat i gräset.


Robyns spelning.


Familjen.


Så här har dagen spenderats.


Kärlek i folkvimlet.


Just nu.

Borlänge och Peace & Love lever verkligen upp till förväntningarna. Njuter.
Tack.


Dagens spelschema

Det blev en ganska lugn kväll första kvällen, letade reda på scenerna inför dagens upplevelser. Hoffmaestro, Robyn och Kent står på dagens schema. Solen skiner på oss så nu blir det parkhäng.


Öltält någongång i natt


Så här slutade kvällen


Så här började morgonen



RSS 2.0