Stockholm here I come

Underbart nu har jag bokat boende i huvudstaden. Ska bo på Gustaf Af Klint, nära till söder med schyssta uteställen. På söder finns dessutom en thairestaurang, Koh Phangan, som definitvt kommer få middagsgäster från Norrköping på lördag kväll. Så här beskrivs Gustaf af Klint:
"Gustaf af Klint är en perfekt kombination av ett boende med fantastiskt läge mitt i Stockholm, ett annorlunda, spännande hotellalternativ och mycket bra priser. Båten är ombyggd från att vara ett fartyg i tjänst till ett fräscht och mysigt hotell & vandrarhem. Uteservering på akterdäck, restaurangen har fullständiga rättigheter. Njut i solen med en kall öl eller en glass och den härliga utsikten över Strömmen, djurgårdsbåtarna och folkvimlet". Det låter väl mysigt? Ska faktiskt bo i sovsal, perfekta sättet att möta andra människor och nära till söder med lite shyssta uteställen. Dessutom pinsamt billigt! Nu är det bara att hoppas att det blir lite fint väder till helgen!







Kommentarer
Postat av: Åsa

Vad kul att ni kommer iväg. Ni kommer få det kanonkul. Ett tips...om det är möjligt så boka bord på restaurangen. Man kan få vänta väldigt länge ibland annars om man går dit på "drop-in".... Iofs så hinner man då under tiden utforska baren rätt ordentligt medan man väntar...hihi. Ha en trevlig helg i hufvudstaden :o) Kram

2009-07-17 @ 09:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0